Продавець ПОСУД та ТЕХНІКА для кухні та столовой розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
338 відгуків
МИ ПРАЦЮЄМО! Знижки до -50% на посуд та аксесуариКупити
+380 (50) 402-87-87
Офлайн-магазин СПУТНІК, пр. Науки 31, Харків, Україна
Кошик
ПОСУД&ТЕХНІКА для кухні та столовой

Гейзерна кавоварка Cilio Classico на 6 чашок індукція 321272

Гейзерна кавоварка Cilio Classico на 6 чашок індукція 321272, фото 2
  • В наявності

1 999 ₴

Гейзерна кавоварка Cilio Classico на 6 чашок індукція 321272
Гейзерна кавоварка Cilio Classico на 6 чашок індукція 321272В наявності
1 999 ₴
+380 (50) 402-87-87
+380 (50) 402-87-87
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гейзерна кавоварка Cilio Classico на 6 чашок індукція 321272

Гейзерна кавоварка моделі CLASSICO, восьмикутної форми із алюмінію. У нижню частину вмонтовано індукційне дно. Приготування італійської кави дуже просто: наповніть основу водою, додайте порошок еспресо в сито і акуратно протріть його. Потім щільно закрийте і поставте її на плиту. Коли почуються характерні звуки дзюрчання води і пошириться запах свіжої кави, ваш еспресо готовий. Кавоварка для еспресо розрахована на 6 чашок.

  • 6 чашок еспресо
  • Висота: 20 см
  • Ø 8,5 см
  • Матеріал: Алюміній
  • Підходить для індукційної печі (залежно від мінімального діаметра індукційної основи)

Як користуватися кавоваркою Cilio Espresso

  1. Відкрутіть кавоварку, взявши за верхню й нижню частини та повернувши (одну частину) проти годинникової стрілки. Зніміть лійковий фільтр.
  2. Заповніть нижню частину кавоварки достатньою кількістю води, щоб рівень води вийшов максимум до рівня трохи нижче запобіжного клапана. За жодних обставин запобіжний клапан не має бути під водою.
  3. Помістіть фільтр-воронку назад усередину, наповніть його порошком кави еспресо та розрівняйте порошок. Не здавлюйте сильно порошок у лійку-фільтр!
  4. Скрутіть верхню та нижню частини разом, взявши обидві частини та повернувши (одну частину) за годинниковою стрілкою. Переконайтеся, що сито та прокладка встановлені правильно.
  5. Поставте кавоварку на джерело тепла та нагрійте. Щоб уникнути перекипання та підтримувати кавоварку в гарному стані, ми рекомендуємо не допускати занадто високої температури еспресо. Кава еспресо підніметься за найменшої появи пари та почне тихо булькати у верхню ємність. Відразу ж зніміть кавоварку з джерела тепла, щойно припиниться булькання.
  6. Ми рекомендуємо вам трохи перемішати еспресо ложкою, перш ніж наливати його в чашку.
  7. Еспресо найкраще подавати в попередньо нагрітій чашці.

З моменту свого заснування в 1993 року в Золінгене компанія Cilio надаэ великого значення поєднанню якісних матеріалів, майстерності и чудового промислової якості з ідеальною споживчою цінністю. Ця філософія пронизує всі зони и предмети, і тепер це не тільки обідній стіл. Постійне розвиток колекції і впровадження успішних продуктових лінійок помогли бренду Cilio за короткий час зарекомендувати себе на ринку.

Ми в соц мережах:

facebook
 
 
instagram
 
 
telegram
 
Характеристики
Основні
ВиробникCilio
ПризначенняПобутове
Тип кавоваркиГейзерна
Тип використовуваної кавиМелений
Колір корпусуСріблястий
Країна виробникНімеччина
СтанНовий
Габаритні розміри
Висота200 мм
Ширина85 мм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 999 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner