Продавець ПОСУД та ТЕХНІКА для кухні та столовой розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
350 відгуків
МИ ПРАЦЮЄМО! Знижки до -50% на посуд та аксесуариКупити
+380 (50) 402-87-87
Офлайн-магазин СПУТНІК, пр. Науки 31, Харків, Україна
Кошик
ПОСУД&ТЕХНІКА для кухні та столовой

Таджини

Всі акціонні пропозиції  Докладніше

ГалереяСписок

Купити таджини керамічні Emile Henry (Еміль Хенрі) в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Полтаві можна в нашому інтернет-магазині Посуд&Техніка з доставкою по всій Україні.

Таджин, або як його ще іноді називають тажин-це одночасно і посуд, і страва, яка в ньому готується. Взагалі, це масивний, керамічний посуд круглої форми з високими стінками і важкою конусоподібною кришкою. М'ясо, овочі, іноді крупи в ньому готуються в своєму соку на повільному вогні. Пара, піднімаючись у верхню холодну частину кришки, утворює конденсат і знову осідає на продукти. Їжа виходить соковитою, ніжною і корисною.             

Висока температура і дефіцит прісної води в країнах Магрибу, розташованих на півночі Африки – Лівії, Алжирі, Марокко, Тунісі – створили умови для виникнення таджина. У Марокко таджин-це гордість нації.

Найпопулярніші страви-це таджин з баранини, яловичини, курки, риби з овочами або просто найрізноманітніших південних овочів - солодкого і гіркого перцю, картоплі, томатів, баклажанів і безлічі гострих і пряних спецій. Готуються вони в печі або на відкритому вогні.

Ми пропонуємо купити таджин французького бренду Emile Henry (Еміль Хенрі) у Києві на 2л, 2,5 л і 3 л, які підходять для всіх видів плит-газових, електричних, а при наявності індукційного диска для індукційних, є і спеціальна серія для індукційних плит, яка називається Delight. Всі вироби виготовлені з жаростійкої кераміки, якій не страшні перепади температур-таджин можна сміливо ставити на вогонь прямо з холодильника, не боячись, що він трісне. Їх можна мити в посудомийній машині.

Історія бренду

Emile Henry – французька компанія з світовим ім'ям почала свою історію пошуку, розвитку та успіху в далекому 1848 році, коли в невеликому селі в Бургундії, молодий засновник майбутнього всесвітньо відомого бренду Жак Анрі захопився гончарством і відкрив виробництво по виготовленню керамічних виробів для роботи в саду. У 1850 році з'являються перші керамічні вироби з глини-глечики, горщики, каструлі, столовий посуд. І зовсім скоро в 1870 році посуд сімейного бренду «La Maison Henry» стає популярною і прикрашає кращі столи паризької аристократії. Починаючи з 1955 року продукція компанії експортується у Данію, Англію, країни Бенелюкса –Бельгію, Нідерланди, Люксембург. Віра в сімейні цінності, в якій відчувається зв'язок поколінь, любов до своєї справи і бажання зробити трапезу ще яскравіше і смачніше-ось три складові успіху компанії.

При виборі таджина зверніть увагу на наступні моменти:

  • ми радимо перед першим використанням у таджин залити молоко, довести до кипіння при відкритій кришці і проварити 20 хв, щоб заповнити всі пори кераміки і в майбутньому вона не тріснула;
  • зверніть увагу на розміри посуду-чим більше сім'я, тим більший обсяг таджина слід купувати;
  • діаметр дна повинен чітко відповідати діаметру конфорки плити;
  • нижня частина і сама кришка повинні щільно прилягати один до одного.

Переваги приготування страв в таджин Emile Henry

  • продукти при приготуванні практично повністю зберігають всі свої вітаміни і мікроелементи;
  • м'ясо, курка, риба і овочі стають надзвичайно ніжними і соковитими, набувають особливого смаку;
  • товсті керамічні стінки довго зберігають страву гарячою;
  • завдяки гарному естетичному вигляду і різнобарвній кераміці-сірій, блакитній, зеленій, червоній-страви можна не тільки готувати, але і подавати на стіл.

Нюанси приготування в таджині Емілі Хенрі

  • перед приготуванням таджин необхідно вимити і насухо протерти всі поверхні, щоб виключити навіть мінімальне забруднення і виключити нещільне прилягання кришки;
  • не рекомендується відкривати кришку в процесі приготування, оскільки втрачається необхідна волога і зменшується температура всередині;
  • продукти швидко доводять до кипіння на відкритому вогні, потім температура зменшується і страва готується 2-3 години. Підгорання практично неможливо, оскільки конденсат повертає вологу до продуктів;
  • не рекомендується ставити таджин в духовку, т. к.  кришка посудини розігріється ще до більшої температури, ніж нижня його частина, а це виключить конденсацію парів.

Ми пропонуємо купити таджин в Харкові виробництва Франції в нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні. Чекаємо Ваших дзвінків.

Таджин вартість у Посуд&Техніка (ціни Травень 2020)

Таджин Emile Henry Flame 2 л. червоний 345626 2199 грн
Таджин Emile Henry 3 л. блакитний 975632 2999 грн
Таджин Emile Henry Colorama 2.5 л. графіт 705532 2199 грн
Таджин Emile Henry Colorama 2,5 л. 315532 2199 грн

 

часті питання про Таджин?

Як користуватися таджном на індукційній плиті?

Є два варіанти. Або ви відразу купуєте таджин для індукції. Або користуєтеся індукційним адаптером. Таджини Emile Henry можуть використовуватися з индукційними адаптерами і не псуються (не розколюються).

🤔 На яких плитах можна використовувати таджин?

Використовувати таджин можна на всіх типах плит, навіть на індукційних(через адаптер).

🔥 Що робити перед першим використанням?

Налити молоко, нагріти до кипіння, кип'ятити хвилин 20. Дати охолонути. Це робиться щоб закрити пори у кераміки.

🍲  Які є ще нюанси використання таджина?

Як і будь-яка кераміка, таджин не любить температурний шок. Різкі перепади від гарячого в холодне і навпаки можуть призвести до того, що таджин трісне.

Можно ли использовать таджин в духовке?

Можна використовувати таджин в якості форми для запікання(без кришки).

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner