Ніж кухонний для шеф кухаря Zwilling J.A. Henckels Diplome 200 мм 54201-211-0
Кухарський ніж Zwilling серії Diplome для загального використання, включаючи приготування м'яса, риби, овочів і зелені. Лезо виготовлено з професійної спеціальної сталі Fine Carbide FC61, загартованої приблизно до 61 за шкалою Роквелла. Ніж розроблений за участю фахівців кулінарної школи "Le Cordon Bleu". Ніж розроблений в Німеччині, проведений в Японії на фабриці Miyabi і має японський профіль.
Zwilling J. A. Henckels — один з найбільших і найстаріших виробників кухонних ножів, столових приборыв, посуду і ножиць. Продукцію компанії відрізняють високий рівень якості застосовуваних матеріалів, продумана конструкція, витончений дизайн і висока гігієнічність.
Саме тому, продукція компанії є всесвітньо визнаним символом якості.
Мы в соц сетях:
Основні | |
---|---|
Виробник | Zwilling J. A. Henckels |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Довжина леза | 20 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Японія |
- Ціна: 8 999 ₴